Om

Jag med hundarna

Mig

Mitt namn är Jenny Ramström, jag är diplomerad Hundinstruktör och har även vidareutbildat mig till diplomerad Problemhundskonsult och Hundpsykolog, via Hundsteg. Just nu går jag Hundbeteendevetare via Hundens Hus, där jag samtidigt utbildar min hund Tesla till Diplomathund. Mitt intresse för hundar har inte alltid varit så stort men när jag började utbilda mig för min egen skull växte intresset till passion och ju mer jag lär mig desto mer vill jag lära mig och genom mitt företag kan jag föra denna kunskap vidare. 
 
Min familj består av mig, min sambo, vår husky blandrastik Foxy 9.5 år, vår renrasiga Siberian huskyhane Loke 4.9 år och vår snart 1 åriga Alaskan malamutehanen Tesla.  
 

Företaget

Hunik Hundservice startades i syfte att hjälpa hundägare på traven med sin hundträning och att ge en push i rätt riktning för dem som behöver. Jag vill skapa förutsättningarna för hundägare att lyckas med träningen tillsammans med sin hund. Jag såg också ett behov av ett alternativ till hunddagis och vill därför kunna erbjuda hundrastning.